Wednesday, June 27, 2012

Kari ayam dan cencaluk

Bestnya cencaluk Ati dan hubby makan bersama nasi, brokoli celur dan kari ayam. Seperti budu yang terkenal di Kelantan, cencaluk menjadi pembuka selera kami sekeluarga. Sebenarnya, sejak duk New Zealand ni baru Ati makan cencaluk, sebelum ni makan budu je. Bermula sejak bertandang ke rumah Ainna, Ainna ada hidangkan nasi bersama cencaluk, masa tu rasanya pertama kali Ati rasa cencaluk, terus jatuh hati, kemaruk cencaluk hehe dah 2 botol habis. Tapi cencaluk kat sini setiap kali mula-mula buka je penutup, mesti meletup keluar tinggal lah separuh. Sayang betul, bukannya murah cencaluk kat sini, mahal la juga kalau convert duit Malaysia. 3.90nzd bersamaan sepuluh hinggit!!

.

No comments:

Post a Comment